0%
Atenție: executarea codului JavaScript este dezactivată în browserul dvs. S-ar putea să nu puteți răspunde la toate întrebările din acest sondaj. Vă rugăm să verificați parametrii navigatorului dumneavoastră web.

Burnout în domeniul IT

Salut,
 

Vă invităm să luați parte la un studiu cantitativ privind modul în care angajații din domeniul IT resimt burnout-ul în relație cu organizarea muncii. Prin participarea la această cercetare, veți contribui la un studiu desfășurat în cadrul Universității TRANSILVANIA din Brașov.
 

Chestionarul este anonim, fiind exclusă orice posibilitate de identificare a respondenților. Prin completarea chestionarului vă dați acordul pentru prelucrarea statistică a datelor cuprinse în acesta.
 

Subliniem că realizarea studiului nu implică nici un risc la adresa respondenților, răspunsurile fiecărui participant urmând să rămână strict confidențiale. De asemenea, menționăm că participarea la acest studiu este voluntară, în sensul în care aveți dreptul să refuzați completarea chestionarului pus la dispoziție fără să existe nici o repercusiune legată de această opțiune. Deoarece relevanța rezultatelor obținute depinde însă de o participare cât mai numeroasă, vă rugăm să aveți bunăvoința de a completa chestionarul, activitate care nu va dura mai mult de 15-20 minute.

 

Răspunsul la acest chestionar nu implică dezvăluirea de date cu caracter personal directe sau indirecte.

 

În cazul în care aveți întrebări, ne puteți contacta la adresele:
Cătălin MAICAN - maican@unitbv.ro
Camelia TRUȚA - camitruta@unitbv.ro
Antonia TAUS - maria-a.taus@student.unitbv.ro

Sondajul conține 33 întrebări.