0%
Atenție: executarea codului JavaScript este dezactivată în browserul dvs. S-ar putea să nu puteți răspunde la toate întrebările din acest sondaj. Vă rugăm să verificați parametrii navigatorului dumneavoastră web.

Implicații ale stresului generat de tehnologie asupra învățării online în perioada pandemiei

Vă mulțumim că doriți să luați parte la acest studiul.

 

În întrebările următoare, vă rugăm să vă gândiți la platforma sau aplicația de predare online pe care o folosiți cel mai des, indiferent că este un serviciu oferit de universitate sau un serviciu extern (e.g. Google Classroom, Microsoft Teams, Skype, Zoom și multe altele).

 

Prin acest studiu, dorim să analizăm implicațiile stresului generat de tehnologie asupra învățării online în timpurile în care trăim. Când răspundeți, vă rugăm să vă gândiți la activitățile dvs. didactice din această perioadă (perioada pandemiei).


Participarea la acest studiu este în totalitate voluntară. Puteți să vă retrageți oricând din acest studiu fără să existe niciun risc. Prin completarea chestionarului vă dați acordul pentru prelucrarea acestuia.

Răspunsurile sunt confidențiale, iar introducerea informațiilor în baza de date se va face pe baza unui cod și nu prin utilizarea numelui.


Dacă aveți întrebări legate de participarea D-voastră la această cercetare, ne puteți contacta la una dintre adresele următoare:
Ana-Maria Cazan: ana.cazan@unitbv.ro
Cătălin Maican: maican@unitbv.ro
Radu Lixăndroiu: lixi.radu@unitbv.ro
Lavinia Dovleac: lavinia.dovleac@unitbv.ro

Sondajul conține 22 întrebări.